Bremen

Bremen bevindt zich in Bremen, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bremen.


Tijd
Land Duitsland
IATA BRE
ICAO EDDW
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Bremen naar Amsterdam is het 43 minuten minuten vliegen. De afstand is 283 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bremen wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bremen gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bremen elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bremen is BRE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Bremen.