Belmullet

Belmullet bevindt zich in Belmullet, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Belmullet.


Tijd
Land Ierland
IATA BLY
ICAO EIBT
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Belmullet naar Amsterdam is het 1 uur en 11 minuten minuten vliegen. De afstand is 1003 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 14 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Belmullet wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Belmullet gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Belmullet elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Belmullet is BLY. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Belmullet.