Batna

Batna bevindt zich in Batna, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Batna.


Tijd
Land Algerije
IATA BLJ
ICAO DABT
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Batna naar Amsterdam is het 2 uur en 13 minuten minuten vliegen. De afstand is 1865 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Batna wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Batna gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Batna elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Batna is BLJ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Batna.