Bejaia

Bejaia bevindt zich in Bejaia, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bejaia.


Tijd
Land Algerije
IATA BJA
ICAO DAAE
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Bejaia naar Amsterdam is het 2 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 1730 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Bejaia wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bejaia gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Bejaia elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Bejaia is BJA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Bejaia.