Biarritz Parme

Biarritz Parme bevindt zich in Biarritz, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Biarritz.


Tijd
Land Frankrijk
IATA BIQ
ICAO LFBZ
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Biarritz naar Amsterdam is het 1 uur en 17 minuten minuten vliegen. De afstand is 1088 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 7 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Biarritz Parme wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Biarritz gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Biarritz Parme elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Biarritz Parme is BIQ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Biarritz Parme.