Altenburg Nobitz

Altenburg Nobitz bevindt zich in Altenburg, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Altenburg.


Tijd
Land Duitsland
IATA AOC
ICAO EDAC
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Altenburg naar Amsterdam is het 39 minuten minuten vliegen. De afstand is 550 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 39 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Altenburg Nobitz wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Altenburg gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Altenburg Nobitz elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Altenburg Nobitz is AOC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Altenburg Nobitz.