Houari Boumediene

Houari Boumediene bevindt zich in Algiers, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Algiers.


Tijd
Land Algerije
IATA ALG
ICAO DAAG
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf Algiers naar Amsterdam is het 2 uur en 4 minuten minuten vliegen. De afstand is 1740 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 53 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Houari Boumediene wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Algiers gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Houari Boumediene elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Houari Boumediene is ALG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Houari Boumediene.