Agrinion Airport

Agrinion Airport bevindt zich in Agrinion, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Agrinion.


Tijd
Land Griekenland
IATA AGQ
ICAO LGAG
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Agrinion naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Agrinion Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Agrinion gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Agrinion Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Agrinion Airport is AGQ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Agrinion Airport.