S. Angelo

S. Angelo bevindt zich in Venetië, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Venetië.


Tijd
Land Italië
IATA TSF
ICAO LIPH
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Venetië naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 917 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 58 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar S. Angelo wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Venetië gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op S. Angelo elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van S. Angelo is TSF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over S. Angelo.