Sheremetyevo International

Sheremetyevo International bevindt zich in Moskou, Rusland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Moskou.


Tijd
Land Rusland
IATA SVO
ICAO UUEE
Tijdzone Europe/Moscow

Vanaf Moskou naar Amsterdam is het 3 uur en 33 minuten minuten vliegen. De afstand is 2144 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 39 minuten.

Als je vliegt naar Rusland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sheremetyevo International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Ruble (valutacode RUB). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Moskou gebruiken ze type C / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sheremetyevo International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sheremetyevo International is SVO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

  • Nieuws over Sheremetyevo International