Lamezia Terme

Lamezia Terme bevindt zich in Lamezia Terme, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lamezia Terme.


Tijd
Land Italië
IATA SUF
ICAO LICA
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Lamezia Terme naar Amsterdam is het 2 uur en 3 minuten minuten vliegen. De afstand is 1732 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 55 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lamezia Terme wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lamezia Terme gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lamezia Terme elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lamezia Terme is SUF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Lamezia Terme.