Costa Smeralda

Costa Smeralda bevindt zich in Olbia, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Olbia.


Tijd
Land Italië
IATA OLB
ICAO LIEO
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf Olbia naar Amsterdam is het 2 uur en 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 1318 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Costa Smeralda wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Olbia gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Costa Smeralda elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Costa Smeralda is OLB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Costa Smeralda.