Weeze

Weeze bevindt zich in Dusseldorf, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Dusseldorf.


Tijd
Land Duitsland
IATA NRN
ICAO EDLV
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Alicante-Elche AirportAlicante
Aeroport de Girona - Costa BravaGirona
Edinburgh AirportEdinburgh
Ancona Falconara AirportAncona
Chania International AirportSouda
Malaga AirportMálaga
Abruzzo AirportPescara
Bari Karol Wojtyla AirportBari
Cagliari Elmas AirportCagliari

Vanaf Dusseldorf naar Amsterdam is het 31 minuten minuten vliegen. De afstand is 123 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 32 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Weeze wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Dusseldorf gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Weeze elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Weeze is NRN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Pacific Wings
Lauda Europe

Er is momenteel geen nieuws over Weeze.