Ronaldsway

Ronaldsway bevindt zich in Isle Of Man, Isle of Man. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Isle Of Man.


Tijd
Land Isle of Man
IATA IOM
ICAO EGNS
Tijdzone Europe/Isle_of_Man

Vanaf Isle Of Man naar Amsterdam is het 46 minuten minuten vliegen. De afstand is 656 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Isle of Man is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ronaldsway wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Isle Of Man gebruiken ze type C / G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ronaldsway elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ronaldsway is IOM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ronaldsway.