East Midlands

East Midlands bevindt zich in Nottingham, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nottingham.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA EMA
ICAO EGNX
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
John F. Kennedy International AirportNew York
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
George Best Belfast City AirportBelfast
Sharm el-Sheikh International AirportSharm el-Sheikh
Dubrovnik AirportDubrovnik
Cincinnati/Northern Kentucky International AirportCincinnati / Covington
Los Angeles International AirportLos Angeles
Chicago O'Hare International AirportChicago
Miami International AirportMiami
Reus AirportReus

Vanaf Nottingham naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 416 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 32 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar East Midlands wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nottingham gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op East Midlands elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van East Midlands is EMA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Jet2.com
Ryanair
Ryanair Sun
Flybe
TUI Airways

Er is momenteel geen nieuws over East Midlands.