Grantley Adams International

Grantley Adams International bevindt zich in Bridgetown, Barbados. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Bridgetown.


Tijd
Land Barbados
IATA BGI
ICAO TBPB
Tijdzone America/Barbados

Vanaf Bridgetown naar Amsterdam is het 8 uur en 28 minuten minuten vliegen. De afstand is 7120 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 8 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Barbados is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Grantley Adams International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dollar (valutacode BBD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Bridgetown gebruiken ze type A / B(voltage 115 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Grantley Adams International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Grantley Adams International is BGI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Grantley Adams International.